Dexter: Rita tilbake fra de døde?

Jeg sperret øynene opp da jeg så denne overskriften på ew.com nå nettopp. Dersom du har sett sesong 4 av Dexter så er du velinformert om hvordan ting ender. Mordet på Rita blir av mange omtalt som det mest sjokkernede dødsfallet i moderne tv-historie. Og det er ikke til å stikke under en stol at det var episk og så gamechanging så det kan forbli.

Men nå har det altså kommet for en dag at Julie Benz som spilte Dexters kone Rita altså kommer tilbake i sesong 5 i de første episodene. Julie Benz har fått en av hovedrollene i den nye serien No Ordinary Family som har premiere til høsten og vil altså ikke være en fast del av ensemblet.

Dexter-teamet holder detaljene tett til brystet, men det skal altså ikke være snakk om å gjennopplive Rita på noe vis. Det er heller ikke snakk om en slags “spøkelsessekvens” ala det vi ser mellom Dexter og adoptivfaren.

I følge talsperson fra Dexter så vil Rita “help Dexter deal with his newfound feelings of loss and grief — emotions he has never really felt before.”

Jeg stemmer for flashbacks eller en drømmesekvens. Uansett så vil nok et gjensyn med Rita være emosjonelt og ha stor innvirkning, både på tv-seerne og på Dexter:) Jeg gleder meg til neste sesong som starter i september.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: