Gossip Girl: spoilers for sesong 4

Det har allerede begynt å svirre rykter rundt spoilers for neste sesong av Gossip Girl. Her er et liten oppsummering for de som måtte ønske det:)

Jenny vil være borte for en periode – hvor lenge vet vi ikke enda, men det er antatt at hun på et eller annet tidspunkt ila neste sesong vil vende tilbake på spektakulært vis.

I mellomtiden er det ting som tyder på at Serenas homofile bror Eric, vil få mer tid på skjermen enn tidligere og at han vil få en kjæreste som vil være i bilde over en lengre periode.

Når sesong 4 starter opp, så befinner Serena og Blair seg i Paris (og ha, det har faktisk spilt inn dette i Paris), og at Chuck dukker opp med en ny kjæreste. Det ble for et par uker siden sendt ut casting calls for rollen som Eva, en skjønnhet i 20- eller 30-årene med fransk aksent. Det er antatt at dette er Chucks nye flamme. Det er nå bekreftet at vedkommende vil være med i minst 3 episoder.

Kilde: Spoiler-tv

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: