Heroes: Miniserie under planlegging

TV Guide har pratet med serieskaper Tim Kring for å høre hans tanker rundt en mulig miniserie for å avslutte, den nå kansellerte serien, Heroes.

Heroes endte siste sesong med Claire som kastet seg fra toppen av et pariserhjul foran et fullspekket pressekorps. Dersom den kansellerte serien kommer tilbake, så ønsker Kring å hoppe ca et år frem i tid for å se hva reaksjonene har vært.

Kring sier at det vil være store kulturelle og sosiale endringer i verden som følge av dette. Og våre “heroes” vil ha tilpasset seg på ulike måter, noen i skjul, andre soler seg i glansen. Claire har noe motvillig blitt en talsperson for personer med ekstra krefter. Sylar vil igjen kjempe mot sin mørke side. Og Adrian Pasdar som spilte Nathan vil trolig også være tilbake, men ikke som Nathan… hva nå det måtte bety.

Kring er sikker på at han kan få alle skuespillerne tilbake dersom han får grønt lys. Han skal i samtaler med NBC senere denne måneden. Han sier han har pratet med alle og at de er keene på å delta.

Jeg krysser fingrene for at vi kan få en vedig avslutningen på en serie som har gitt oss en av de mest spekakulære og engasjerende sesongene noen sinne (sesong1).

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: