Nytt serieprosjekt: Smallville

Sommeren er lang og selv om det finnes noen gode sommer-serier, så er det langt fra like tettpakket på serieprogrammet mitt som resten av året. Derfor bruker jeg ledig tid på å se serier jeg enten har kommet ut av, eller av ymse grunner ikke har startet på.

Smallville har lenge stått på listen min over serier jeg vil komme ajour i. Jeg begynte å se på serien sånn dann og vann da den startet på TVNorge for snart ti år siden, men det er mange episoder av de første sesongene jeg ikke hadde sett. Etter sesong 2 så er jeg så og si helt blank. Nå starter jo sesong 10 til høsten (det er forøvrig den siste), og det betyr at jeg har hele 9 sesonger å kose meg med.

Jeg skal ikke påstå at dette er en kronjuvel blant serier, men jeg må innrømme at jeg lar meg sjarmere av denne naive og svært forutsigbare (i hvert fall enn så lenge) serien om Supermann som tenåring. Arkiveres herved under lett sommerunderholdning.

I skrivende stund er jeg på episode 21 av sesong 2 og har fremdels lastebil-lass med episoder igjen sammen med Clark, Lex, Lana, Chloe og alle de andre festlige karikaturene fra Smallville 🙂

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: