Life Unexpected: Nye karakterer

Life Unexepcted var ny serie på The CW i fjor høst og ble ganske godt mottatt. I serien følger vi tenåringen Lux, som i håp om å bli erklært myndig før 18 års dagen (emansipated) oppsøker sine biologiske foreldre. Moren Cate (spilt av Shiri Appelby, best kjent som Liz i Roswell) er radiovert, mens faren Baze eier en sliten bar. Baze vet ikke en gang at han har en datter når Lux oppsøker han, og får seg en liten overraskelse. Cate har aldri fortalt kjæresten og medverten Ryan (spilt av Kerr Smith, best kjent som Jack McPhee i Dawson’s Creek) at hun har en datter ettersom hun hele tiden har antatt at Lux ble adoptert som baby, noe hun altså aldri ble… Og her starter alså kaoset 🙂

Life Unexected er plukket opp for  sesong 2 med 13 episoder med mulighet for back 9 hvis seertallene er hyggelige. I neste sesong så dukker det opp noen nye karakterer spilt av skuespillere du kanskje drar kjennsel på fra andre serier:

Arielle Kebbel – du husker henne kanskje som Dean Forester’s (Jared Padalecki) nye kjæreste som han også gifter seg med etter at det blir slutt med Rory i Gilmore Girls. Arielle skal spille Baze sin nye flamme.

Amy Price-Francis (24 day 7, The Cleaner) – skal spille en konservativ forfatter som blir en slags medvert på radioen sammen med Cate og Ryan.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: