Chuck, Supernatural, Bones, Gossip Girl & Heroes: Diverse spoilers

Gossip Girl: Vil Dan and Serena bli sammen igjen?
De vil tilbringe MYE tid sammen i de første episodene av neste sesong, men det vil nok være galt å anta at de vil være sammen…. sorry Dan/Serena shippers 😦

Bones: Opprinnelig var det tiltenkt å være et års hopp frem i tid når vi møter Bones-gjengen igjen i neste sesong. Men nå viser det seg at det vil være gått cirka 7 måneder når Caroline henter Booth og Bones tilbake til Jeffersionian i premieren 23.september for å hjelpe Cam med en kontroversiell sak – og redde jobben hennes samtidig.

Den første episoden starter med Brennan og Booth som gjenforenes med “the squints” (altså de ansatte på Jeffersonian) og hver enkelt har med seg en ny fortid som gjør at gamle allianser smeltes sammen på nye måter. Vi vil også muligens få se Booth være en ekte krigshelt i Afghanistan.

Chuck: Her er mer info om rollekarapterene til blant annet Dolph Lundgren. Dolph Lundgren spiller Marko,” forklarer Chuck medskaper Chris Fedak. “Er han russisk? Jepp. Er han en skummel bad guy? Dobbelt-jepp.

Harry Dean Stanton vil også ha en gjesterolle på Chuck. Harry will play Harry Dean, mannen som kommer mellom Chuck og hans leting etter moren.


Supernatural:
Sesong 6 skal handle om Dean sitt nye liv som ektemann for Lisa og kjærlig far for Ben… Tulla!!

Til tross for den huslige situasjonen Dean er i på slutten av sesong 5, så forsikrer Eric Kripke at Supernatural vil fortsette å være om Winchester brødrene på veien sammen. Dean sin situasjon skaper mye angst og konflikter. Spørsmålet om hvordan man kan være en Hunter når det finnes så mange mennesker man bryr seg om. Men verken Lisa, eller noen andre for den saks skyld kommer til å være med i baksetet på Impalaen sammen med Sam og Dean.


Heroes:
Det ser skummelt ut for muligheten for en tv-film eller miniserie som kan avslutte serien på en fin måte. Kontrakten med skuespillerne utløp 30.juni i år og det kan jo bli vanskelig å få det til uten skuespillere. Med mindre de lager tegnefilm selvsagt. Eller bruker dukker…. gud forby 🙂

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: