Desperate Housewives: Mørke hemmeligheter i sesong 7

Her er noen hint om hva vi kan forvente oss fra de Desperate Housewives i Wisteria Lane i sesong 7:

  • Gaby finner omsider ut at det var Andrew, Bree sin sønn, som kjørte på hennes svigermor. Det er lenge siden de skjedde, men det vil påvirkevennskapet deres. En annen påkjørsel i episode nr 2 (se spoiler her – Bree kjører på noen) vil på ny sette de to familiene i konflikt.
  • Brian Austin Green (Beverly Hills 90210, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Smallville) vil spille en arbeiderklassemann som vil være interessert i Bree.
  • Vanessa Williams (Ugly Betty) vil også bli en del av serien. Hun spiller kona til en profesjonell atlet. Hun har penger og stil, men bakgrunnen er ganske annerledes en Gaby sin. Hun var Lynette sin “frenemy” på college så hun har en del info om Lynette og hennes valg. Se opp for noe av den mest bitchy dialogen noensinne!
  • Paul Young vil være tilbake i Wisteria Lane etter at han ble framed for mordet på Felicia. Hun kuttet av seg to fingre og forsvant slik at det så ut til at han var ansvarlig for hennes forsvinning. Paul kom tilbake helt på slutten av sesong 6 når han leide Susan og Mike sitt hus. Gjennom sesongen vil vi finne ut hvordan han er blitt løslatt fra fengselet.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: