HIMYM: Sesong 6 spoilers

Ser du på How I Met Your Mother? I så fall så kan du kose deg med et knippe spoilers for hva vi kan vente oss i sesong 6:

  • En avsløring relatert til identiteten på Teds kommende kone vil komme i sesongpremieren, og det vil endre noe av strukturen på serien. Serieskaperen beskriver det slik “Det vil komme et nytt perspektiv på hvem moren er. Det kan sammenlignes med en ny kameravinkel for hvordan vi ser på historien og serien.”
  • Ted vil nok en gang starte jobben med å bygge en ny bygning for banken hvor Barney og Marshall jobber. De har fått noe ny kapital og har bestemt seg for å starte opp igjen bygningsprosessen. Men det å bygge den vil bety at en gammel, klassisk New York bygning på rives. En aktivist som er imot rivningen vil bli en slags nemesis for Ted. Det er selvsagt en kvinne og se opp for potensielle romantiske interesser fra Ted sin side på sikt.
  • Barney vil omsider møte faren sin. Og nei, det er ikke en berømt men aldrende game show vert. Barney har levd i troen på at Bob Barker er faren hans og vil få hint om at dette ikke stemmer. Det er en ekte far og Barney vil finne han.
  • Robin Sparkles legenden vil få et nytt kapittel. Det blir på en måte som en oppfølger av tidligere innslag. Vi vet allrede at i tillegg til å være en sanger, så startet Sparkles som skuespiller på et kandadisk show som handlet mest om barn. Vi vil antagelig få se utdrag fra det showet og i tillegg finne ut at Robin Sparkles hadde en partner – kalt Glitter. De var sammen Sparkles and Glitter.
  • Sesongpremieren starter hvor forrige sesong sluttet, med Marshall og Lily som tar første skritt inn på soverommet for å lage barn. Det vil være noen humper på veien til graviditet, men ikke på måter du kanskje ville forutsatt…
  • Ingenting er avgjort enda men hvis serieskaperne får det som de vil så kan en hel episode bli filmet utenfor studio og da i gatene og på virkelige steder i Manhattan og Brooklyn. De ønsker å lage en Cannonball Run/Amazing Race aktig episode hvor karakterene raser gjennom byen i en slags konkurranse. Det vil være som en egen liten film og helt annerledes en vanlige episoder. Men de venter på grønt lys fra tv-stasjonen så her er ingenting sikkert.
  • Noen gjesteroller er klare – Wayne Brady kommer tilbake som Barneys bror og Rachel Bilson som kommende fru Ted sin roommate.
  • HIMYM har ikke satt noen endelig sluttdato enda, men med sesong 6 så er de nok nærmere slutten enn begynnelsen noe serieskaperne også innser. De sammenligner serien med en teaterstykke i tre akter og sier at sesong 6 nok kan ses på som starten på siste akt.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: