90210: Spoilers for sesong 3

Jeg har vært på sommertid de siste ukene og sommer betyr generelt sett litt mindre bra ting på tv. Ikke at jeg har helt kontroll på hva som har gått på tv denne sommeren, men hallo – Pacific Blue, anyone? Sommeren er tiden hvor B, C og til tider også D-seriene kommer frem i lyset. I den anledning så har jeg børstet støv av 90210 – oppfølgeren til farsotten Beverly Hills 90210 fra det sjarmerende 90-tallet.

Jeg må innrømme at jeg har brukt Skip-ahead-funksjonen innimellom for langt fra alle karakterene og storylines er like severdige i denne serien. Men det er helt sikkert mange der ute som følger denne serien og kunne tenke seg noen hint om hva vi kan forvente i sesong 3. Her er noen spoilers:

  • Når vi vender tilbake til West Beverly så vil Liam og Annie gjøre hederlige forsøk på å motstå de gryende følelsene mellom dem som vi ante konturene av på slutten av forrige sesong. Liam er over Naomi og hennes drama, men Annie vil gjerne ha en ren samvittighet (hun har tråkket på Naomis føtter før feks med Nathan) og vil holde seg unna det som skjedde mellom de i sommer. Hva nå det måtte være?? Hook up?
  • Naomi vil ikke være noe hinder for et potensielt forhold mellom Liam og Annie til tross for at hun har en tendens til å bli irrasjonelt sjalu og være intenst selvsentrert. Hun er imidlertid for opptatt av sin egen situasjon og uflaks den siste tiden.
  • Annie vil dessuten få øynene opp for en mer moden mann enn Liam hvis vi skal tro ryktene. Og møtet skjer over sølt kaffe.. Det viser seg at hun har mye til felles med vedkommende (antagelig skuespiller/teater geek). Og vent litt – det er mulig at han dessuten er i slekt med Liam… wtf?
  • Jen og Naomi vil fortsette å være i tottene på hverandre slik det sømmer seg for kjærlige søstre… Denne gangen vil det være advokater med i bildet. Jen er nå åtte måneder på vei og oppsatt på å holde lillesøster borte fra familieformuen. Etter sigende vil retten denne gangen være på Naomis side..
  • Adrianna og Navid er fremdeles forelsket og sammen. I hvert fall på en måte. Etter at den stigende stjernen Adrianna forsvant på sommerturne, så har Navid det vanskelig med avstandsforholdet. Og ting blir ikke bedre når skolen starter igjen og Adrianna ikke dukker opp….
  • Dixon og Ivys forhold blir svært anstrengt etter at en venn av familien fra UK kommer for å bo os Ivy og Laurel for å gå på West Beverly. Etter sigende så er han en skikkelig luring som skaper mye trøbbel.
  • Det er et dødsfall i sesongpremieren…
  • Og denne spoileren har jeg allerede postet om tidligere, men enten Navid, Liam eller Teddy vil i løpet av sesongen krype ut av skapet som homofil. Hvem tror du det er?

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: