Grey’s Anatomy: Sesong 7 spoilers

Her er flere spoilers fra sesong 7 av Grey’s Anatomy.

NB!!! Ikke les om du følger serien på TV2 og ikke vil vite hva som skjer litt frem i tid..

Derek sier fra seg jobben som sjef.

I premieren 23.sept (i usa) så vil vi se scener som flasher tilbake til kriseterapi holdt noen få uker etter skyteepisodene. Deretter hopper vi omtrent to måneder frem i tid. Derek er da skrevet ut av sykehuset, og vet fremdeles ikke at Meredith var gravid og mistet barnet. “Jeg tror han vil bli helt knust,” sier Patrick Demsey som spiller Derek. “Når man opplever hvor fort livet kan ende, så tror jeg de vil ønske seg barn enda mer enn før.” Derek innkaller til stabsmøte og informerer at han aldri likte å være sjef og at han overlater tøylene til Dr. Webber igjen. “Han sørger fremdeles over de tapte kollegene og føler seg ansvarlig og velger derfor å trekke seg. Det er dessuten bedre å ha dynamikken slik den var tidligere.”

Teddy sin nye type
Nå som Owen/Christina/Teddy kjærlighetstriangelet er over, så vil Teddy (Kim Raver) ikke kaste bort tid med å bli godt kjent med sykehuset sin nye trauma-konsulent, Dr. Andrew Perkins (James Tupper). “Jeg kliner med han i episode 1,” forteller Kim med et knis. “Det var akkurat som med Kiefer Sutherland i 24 da jeg spilte Audrey Raines og vi måtte kysse første dag vi møttes. Teddy kommer til å under seg over om hun føler seg så bra sammen med han fordi han er en terapist.”

Noen sier ja! Men hvem?
En av disse parene blir forlovet og gift i premieren. What, what, what??? Hvem??? Det er en av disse:

  • Callie og Arizona? “Forholdet tar de stegene man gjerne tar når du blir enda dypere involvert med noen,” hinter Sara Ramirez (Callie). “Men Callie har vært gift, så det kan være en issue.” Jessica Capshaw (Arizona) legger til: “Jeg ser ikke for meg at Arizona inngår noe som hun ikke føler seg 100 % sikker på.”
  • Alex og Lexie? Lexie fikk et totalt breakdown etter tragedien og storesøster Meredith hjelper henne å takle det. Alex valgte å la kulen som nesten tok livet hans bli værende inne i brystet for å “vise jenter hans tredje brystvorte” spøker Justin Chambers (Alex). De er knapt et par som er klare for ekteskap, men Justin sier at Alex ville giftet seg med Lexie hvis han fikk henne gravid.
  • Owen og Cristina? “De tar det utvilsomt til neste nivå,” sier Kevin McKidd (Owen). “Ekteskapet kan absolutt være dem.” Men Christina vil lide under post-traumatisk-stress – og det er neppe en godt tidspunkt til å kjøpe brudekjole. “De har vært gjennom veldig mye ila to sesonger, og jeg tror Christina føler seg såret etter hennes forsøk på å gifte seg med Burke.”
Andre spoilers for Grey’s Anatomy sesong 7:
Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: