V: Sesong 2 spoilers

Har du sett første sesong av V og tørster etter info om hva vi har i  vente? Her er en knippe spoilers fra SpoilerTV:

Hvordan starter sesong 2?

Sesong 2 begynner med panikk som et resultat at himmelen ble rød. De besøkende kutter ut all kommuikasjon med menneskene og de fleste besøkende returnerer til “The Mother Ship”. Anna nekter så svare noen og verden går amok og tar sine forhåndsregler og forbereder seg på krig. Panikken øker på når det røde regnet starter.
Hva er den virkelige hensikten med den røde himmelen?

Den røde himmelen blir senere avslørt å være “en gave til menneskeheten” som sprer liv og gjør blant annet ørkenområder grønne. Den sanne hensikten er å forbedre menneskenes fertilitet og gjøre dem mer egnet for å formere seg med de besøkende.

Hva er Marcus sin agenda?

På slutten av sesong 1 kunne det virke som om Marcus hadde sin egen agenda ettesom han gjenopplivet Joshua og kontaktet Hobbs. Men i sesong 2 virker det som om alt var gjort med Annas viten. Joshua derimot har mistet alle minnene sine og alle menneskelige følelser og arbeider derfor ikke lenger for “Fifth Column”. Han husker ikke at i det hele tatt har jobbet med dem. Marcus tar sine ordre fra Anna og tvinger Hobbs til å gjennomføre dem.

Hva skjer med Ryan i sesong 2?

Hans hovedmål er å være sammen med sin nyfødte datter. Anna skiller dem og sender han simpelthen tilbake til jorden og planlegger selv å bruke hybrid-barnet til å tvinge Ryan til å spionere på Fifth Column.

Vil Anna oppleve flere menneskelige følelser?

Gjennom sesong 2 vil Anna slite med å kontroller og skjule sine menneskelige følelser.

Hvorfor er Anna så interessert i Tyler?

Tylers menneskelighet blir et tema når Erica ser sammenheng mellom komplikasjoner med graviditeten sin og stoffer i den røde himmelen.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: