Grey’s Anatomy: “Closure” kommer for Izzie/Alex

Følger du med på Grey’s Anatomy på TV2 så bør du styre unna denne artikkelen om du ikke vil bli altfor spoilet 🙂

Det er vel de færreste som har gått glipp av det faktum at Katherine Heigl lenge har ønsket å forlate serien, og at dette omsider ble et faktum i sesong 6, altså den som ruller over norske skjermer i disse dager.

Alex og Izzie giftet seg i slutten av sesong 5, og vil du vite mer om hva som er planlagt videre i kjølvannet av Izzies avskjed, så klikk under.

Har du allerede sett finalen av sesong 6 så husker du nok godt når Alex, mens han kjempet for livet etter å ha blitt skutt i brystet, skriker etter eksen sin, Izzie, og ikke hans nåværende kjæreste, Lexie. Det vi kan lese ut av dette er åpenbart at selv om Heigl har forlatt serien og Izzie ikke er tilstedet lenger, så er hennes historie og spesielt kjærligheten med Alex, langt fra over.

Serieskaper Shonda Rhimes forteller til EW.com at det å finne “closure” for Alex er en av de høyest prioriterte historiene for sesong 7. De snakker om det under manusmøter for å prøve å finne den rette innfallsvinkelen.

“Jeg vil at måten vi håndterer historien om Alex som endelig blir voksen og går videre og kommer over forholdet deres til å føles autentisk og ekte. Vi ønsker ikke at det skal føles som noe vi bare rasker sammen.”

En ting kan Rhimes si med sikkerhet, og det er at historien ikke vil ta en “forventet form”. Hmmm, hva kan vel være mer uventet enn en gjesteopptreden av Katherine Heigl?? Hun har tidligere uttalt at hun gjerne kommer tilbake om anledningen byr seg.

Shonda Rhimes derimot nøler litt før hun svarer at hun ikke vet om det vil være aktuelt. Personlig har jeg mine tvil, men det hadde nok utvilsomt vært det beste. Time will tell : )

Interessert i flere nyheter og spoilers om Grey’s Anatomy? Klikk her!

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: