Smallville: Hint om Kara

Smallville teaser med et spennende glimt av hva som er i vente for Clark Kent i siste sesong når kusinen Kara vender tilbake i episoden som vil bli vist 8.oktober i USA. Kara har vært missing in action i nesten to år. Laura Vandervoort som spiller Kara forteller: “Kara vender tilbake på en heroisk måte. Da jeg fant ut at det ble min siste episode som Kara, så syns jeg det ville vært flott om vi fikk et glimt av henne i Supergirl uniformen før hun flyr ut av skjermen.” Og heldige Laura får ønsket sitt oppfylt!
“Du vil virkelig se henne som Supergirl,” sier exec producer Kelly Sounders. “Ikke hele antrekket, men garderoben hennes er likevel mye mer utviklet enn Clark sin. Hun er mindre Kara og mer Supergirl.”

Se opp for Kara som inntar en ny look for en fotoshoot etter at hun blir mediayndling etter en heroisk redning som avslører evnene hennes til å fly for hele verden. For å beskytte identiteten vil vi se Kara i en brunette parykk og briller som en hyllest til hennes andre identitet i tegneseriene om Supernan, Linda Lee Danvers.

Vil Clark bli inspirert til å endelig definere sin identitet? Sounders hinter: “Kara har ganske stor betydning for Clark sin transformasjon til Supermann.”

Interessert i flere nyheter og spoilers om Smallville? Klikk her!

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: