Vampire Diaries: Ikke få en Lockwood sint…

Ikke få en Lockwood sint! Du vil ikke like dem når de er sinte. I Vampire Diaries sin premiere på sesong 2 i USA 9.september, så vil Tyler Lockwood bli overrasket over å se familiens sorte får, onkelen Mason (Taylor Kinney) dukke opp i farens begravelse. Men en enda større overraskelse blir det når onkel Mason forteller at varulvism går i arv i Lockwood-familien…
“Mason har lært å tøyle sitt raseri og vil fungere som en mentor for Tyler,” forteller Taylor Kinney. “Han vil lære Tyler at det finnes valg han kan gjøre for å kontrollere skjebnen sin som menneske… og dyr.”

Nina Dobrev (Elena/Katherine) legger til, “Taylor har kommet in i gjengen her på settet på en super måte. Jeg misunner ikke nye tilskudd til staben å dukke opp ut i serien, for vi formet tidlig mye intern humor og nære bånd, men alle har virkelig tatt i mot han med åpne armer.”

Det samme gjelder dog ikke i Mystic Falls… Ian Somerhalder (Damon) avslører: “Mason er en veldig snill og fin fyr, men Damon gjør det vanskelig for han å være grei. Han gjør Damon skikkelig forbannet.”

“Ja, våre karakterer går ikke overens,” bekrefter Taylor. “Historisk så har ikke Salvatore-familien hatt noe godt forhold til Lockwood-familien og det å ha en ny Lockwood i byen passer Damon dårlig.”

Taylor Kinney har selvsagt lagt merke til at han deler varulvspor med en annen berømt Taylor, nemlig Taylor Lautner fra Twilight. “Broren min gav meg et par “Team Jacob” buttons for å erte meg,” forteller han. Og etter sigende så skal han i likehet med Twilight-Taylor være i besittelse av en imponerende vaskebrett-mage. “Jeg vet nå ikke om jeg er i samme liga som Lautner der, det får tiden vise.”

Når det gjelder å konkurrere med alle de sexy varulvene i True Blood, så sier Taylor at han finner det snodig at alt de varulvene der trenger å gjøre er å ta av seg buksa og så forvandler de seg til varulver. For Lockwood-varulvene i Vampire Diaries derimot så er det en mer tradisjonell transformering, og da kun ved fullmåne.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: