Life Unexpected/One Tree Hill: Detaljer om crossover-episoden

En pressemelding har gått ut fra The CW med detaljer rundt crossover-episoden mellom One Tree Hill og Life Unexpected. Her er mer info:

Grammy Award-vinner Sarah McLachlan vil fremføre hennes nye single “Forgiveness” i crossover-episoden av Life Unexpected og One Tree Hill som akkurat nå spilles inn i Vancouver i Canada. Episode vil bli sendt i USA 12.oktober. One Tree Hill stjernen Bethany Joy Galeotti (hayley) vil også fremføre i episoden sammen med Kate Voegele (Mia) og Ben Lee/Rain Perry som har laget og fremfører temasangen til Life Unexpected.
I denne episoden kommer Haley and Mia til en musikkfestival sponset av Portland Radio og ledet av Ryan (Kerr Smith). På konserten møtes Hayley og Cate (Shiri Appelby) og oppdager at de har utrolig lik bakgrunn. Begge var ganske nerdete som tenåringer som ble gravide på high school av atleter kalt Nate (eller Nathan). Når en hemmelighet som Cate har skjult blir avslørt, så vender hun seg til Hayley for råd.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. One Tree Hill/Life Unexpected: Crossover promo pics | SerieFreak - October 1, 2010

    […] Hill/Life Unexpected: Crossover promo pics Posted on October 1, 2010 by moonings Jeg har tidligere rapportert at serien One Tree Hill og Life Unexpected vil ha en crossover-episode hvor Hayley og Mia opptrer […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: