Grey’s Anatomy: STOR spoiler om sesong 7!!

Vil du ikke vite noe om hva som skjer i sesong 7 av Grey’s Anatomy, så gjør du klokt i å IKKE trykke deg videre her. Du er herved advart 🙂

Jeg har lenge hintet om et par som gifter seg litt ut av det blå i kommende sesong. Svaret på gåten får du her! Owen og Christina er paret som inngår ekteskap og det gjøre de i sesongpremieren allerede!!

“Temaet denne sesonge er gjenfødelse,” forteller Grey-sjef Shonda Rhimes. “Alle kommer ut fra et ganske mørkt sted etter forrige sesongs massakre. og det er noe som virkelig gir håp og er flott ved Owen og Christina sitt bryllup.”
Samtidig ønsket de også at noe skulle symbolisere at serien nå får en stor retningsendring i sesong 7. Kort fortalt så trengte hun en “game-changer”. “Vi snakket om å hoppe et år frem i tid, men når alt kom til alt, så er den tingen som signaliserer den største endringen i verden at Christina ønsker å stå brud. Det kan ikke være noe vanskeligere for Christina enn å ønske å være brud igjen.”

Men uten en masse vil-de-vil-de-ikke som man vanligvis utsetter tv-par for, er de ikke redde for at det skal bli kjedelig?  “Det er umulig for Christina og Owen å være kjedelige,” mener Rhimes. “Hvis Mer and Der er det lettere paret, så er Christina og Owen så forfulgt av deres egne demoner og rariteter at jeg ikke kan forestille meg at det kan bli kjedelig.”

Hvordan frir Owen?
Det er utvilsomt et uventet frieri og det er bøyde knær involvert. Men det er mer enn det, og en morsom scene som blir vist i flashback. Frieriet kommer ut av noe vi ikke forventet.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: