Hellcats: seriepremiere + promo episode 1.02

Da har jeg sett pilotepisoden av Hellcats, den nye serien fra Tom Welling, som handler om Marti – prelaw student og generelt litt freak, som mister stipendet sitt og er desperat etter å finne en ny måte å skaffe inntekt til å dekke skoleavgiften.

På skolekontoret overhører hun Savannah (Ashley Tisdale) som leverer sin søkad for stipend for cheerleading, og noe resignert beslutter hun å prøve seg. Selvsagt etter en heftig krangel med Savannah hvor hun klarer å fornærmer henne og cheerleading ganske så grundig.

Marti stiller opp med kameraten sin, som er svært så skeptisk. Hun sliter innledningsvis med å lære trinnene og ender opp med å dikte opp sine egne. Hun imponerer også med noen spenstige flipp flopps og vi finner ut at hun tidligere drev med turn.

Hun kommer med på laget, men skaffer seg en fiende i en av lagvenninnene som har skadet armen. Hun gjennomfører et pek mot Marti og går hardt inn for å skape krøll for henne uten at jeg går i detalj på alt.

Cheerleading treneren får beskjed om at de må få plassering i de nasjonale konkurransene for at programmet skal kunne opprettholdes.

Serien minner litt om Bring it on-filmene. Ashlet Tisdale er fornøyelig som den straighte Savannah – meget annerledes enn Sharpay fra High School musical 🙂 Jeg syns serien var søt og lett underholdende. Foreløpig svært forutsigbar, men jeg gir den noen episoder til før jeg avsier endelig dom.

Her er en promo for neste episode:

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: