How I Met Your Mother: Er dette “Mother”?

Tidligere House-lege Jennifer Morrison blir nå en del av cast i How I Met Your Mother. Hun skal spille karakteren Zooey, som er Ted sin ny flamme.

Og – hun er ikke hvilken som helst flamme… Zooey blir beskrevet som “den største kvinnelige karakteren vi noen gang har brakt inn i Ted sitt liv,” i følge exec producer Craig Thomas. “Det er en stor hisorie – det er en gigantisk historie. Det blir mindre date-of-the-week for Ted denne sesongen.”

Så hvem er altså denne Zooey? Hun er en aktivist som er innbitt bestemt på å redde The Arcadian, som er et gammelt New York hotell som skal rives for å gjøre plass til den nye Goliath National Bank som Ted tilfeldigvis designer…

Og dermed starter fyrverkeriet!

Dynamikken mellom Ted og Zooey blir beskrevet som veldig komplisert og interessant. En annen exec producer Carter Bays forteller at “Dette vil bli en stor saga for Ted. Det vil ta han med på en historie vi er svært gira på.”

Selv om ingen direkte går ut og identfisiserer Morrison og Zooey som Mother, så innrømmes det at sesong 6 går tilbake til å konsentrere seg om at “I” i tittelen refererer til Ted og at vi vil få en stort skritt forover i jakten på Mother.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “How I Met Your Mother: Er dette “Mother”?”

  1. Jeg kom akkurat over bloggen din og må si jeg er imponert! Er en tv-serie junkie og er slavisk innom streamingsider for å få med meg de nyeste episodene i USA. Fantastisk at du har så mye info og nyheter her, jeg kommer absolutt til å klikke meg inn hos deg igjen!

    Lurer på om du har fått med deg Drop Dead Diva? Søt, om enn forutsigbar serie med en litt morsom vri. Anbefales 🙂

    • Hei hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Og du er selvsagt velkommen tilbake når det måtte være. Jeg har faktisk ikke sett Drop Dead Diva, men skal absolutt sjekke den ut. Tusen takk for tipset!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: