Ny J.J.Abrams serie på gang – Alcatraz

Fox, nettverket som gav oss Prison Break, er på vei tilbake til fengsel. Fox har plukket opp serien Alcatraz, en J.J. Abrams (Undercovers, Fringe, Lost, Alias, Felicity) produsert  drama om øya med fengesel like utenfor San Fransisco. Prosjektet som ble pitchet til flere nettverk, har fått go til å lage en pilot av Fox. Fox har allerede en avtale med Abrams i Fringe.
Alcatraz er beskrevet som en serie om mysterier, hemmeligheter og det mest beryktede fengelet gjennom tidene; Alcatraz. Lost exec producer Elizabeth Sarnoff har skrevet den endelige versjonen av piloten, mens Steven Lilien og Bryan Wynbrandt (Kyle XY) skrev tidligere versjoner. Alle tre er kreditert som manusforfattere til piloten som Abrams, Lilien og Wynbrandt vil produsere sammen.
Dette er altså en serie vi kan forvente å se til neste sesong dersom Fox finner piloten spennende nok. Høres interessant ut og Abrams har alltid spennende prosjekter.
Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: