Fringe: sesong 3 spoilers og promoer

Hopp over denne posten om du ikke ønsker å vite spoilers fra sesong 3 av Fringe… Dette er en skikkelig super-post med både spoilers og promoer 🙂 Fringe starter opp i USA 23.september.

Infoen kommer fra seriesjefene Jeff Pinkner og J.H. Wyman som i dialog med Michael Ausiello fra EW.com har sluppet noen hint om hva vi har i vente i tredje sesong av denne serien som veksler mellom ulike versjoner av universet.
1. Vi har kanskje ikke sett det siste til William Bell… Selv om Walter sin tidligere lab-partner så ut til å ha avgått med døden i sesongfinalen, så er exec producers raskt ute til å påpeke at det nødvendigvis ikke trenger å bety noe. “Leonard Nimoy som spiller Bell, har pensjonert seg som skuespiller,” forteller Pinkner. “Men hvis Leonard velger å komme tilbake, så har vi en historie på lur som vi veldig gjerne vil fortelle.” Wyman legger til: “Jeg tror det er rimelig å si at vi ikke har opplevd det siste om og fra William Bell.”

2. Walter sine fremskritt mot mental stabilitet over de to første sesongene vil muligens ikke vare. “Walter vil komme til det punktet hvor han innser at han må leve gjennom galskap for å komme til det stedet hvor han blirl bra igjen,”  forteller Wyman.

3. Forbered deg på å virkelig bli kjent med det alternative universet denne sesongen. Annen hver episode vil bli fortalt fra den siden. Pinkner og Wyman forteller at fans responderte positivt til de små raritetene der, som feks zeppelins og mynter med Nixon på. De vil vise mange flere slike detaljer denne sesongen.

4. Hold et øye med Waltnate (dette er navnet fans har gitt til Walter i det alternative universet). Hans motivasjon og handlinger vil kunne overraske seerne når de er avslørt. “Walternate kan være trodede til å snu et kort som du ikke så komme,” teasesr  Wyman.

5. Den livsendrende kunnskapen Peter nå har om sitt eget opphav vil sende han på en reise for å lære mer. En reise som til slutt vil bære frukter. “Han kommer til å sette sammen et ganske stort puslespill,” forteller Wyman. “Det vil bli handlingsmettet mot slutten av sesongen”

Her er de nyeste promobildene av cast fra Fringe:

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: