Chuck: Intervju m serieskaperne om sesong 4

TVGuide har hatt en prat med serieskaperne av Chuck, Chris Fedak og Josh Schwartz om hva vi har i vente i sesong 4… Her er en røff oversettelse av intervjuet:

Spørsmål: Hvis serien først handlet om Chuck (Zachary Levi) som prøvde å bli mann, deretter om Chuck som prøvde å bli spion, hva prøver Chuck nå på?

Chris Fedak: Denne sesongen prøver Chuck å finne moren sin. Det er mytologien, det er den store søken denne sesongen. På slutten av forrige sesong gav faren hans Chuck et oppdrag, nemlig å finne mamma Bartowski (spilt av Linda Hamilton) og finne ut hva som skjedde med henne. Det er en stor dynamisk skift for serien.

Spørsmål: Ettersom mamma Bartowski introduseres nå, så har hun tydeligvis mange hemmeligheter. Hva kan dere fortelle oss?

Fedak: Ellie [Sarah Lancaster] og Chuck vokste opp og trodde at moren deres hadde forlatt dem. I den første episoden så finner vi ut at historien er mye mer kompisert enn som så. Vi oppdager at Mary Elizabeth Bartowski var involvert i spionverden. Vi har plenty med overraskelser knyttet til hvem hun er hva vi kan forvente at hun vil gjøre og hva som egentlig hendte med henne. Hun lever i en veldig farlig verden.

Spørsmål: Når dere castet Timothy Dalton, så fortalte dere at han hadde en fortid med mamma Bartowski. Fans spekulerer nå i om han kan være Chucks egentligle far. Er det en mulighet?

Josh Schwartz: Nei! Vi ville aldri finne på å tråkke på minne om Stephen J. Bartowski på den måten. Vi vil ikke engang tenke tanken. Det ville være som å spytte på graven. Dalton sin karakter er fremdeles dekket av mystikk. Han er ikke Chuck sin onkel, eller hans sønn eller datter, hehe.

Fans er vedlig gira på at Ellie vil bli gravid denne sesongen.

Schwartz: Det samme er Sarah Lancaster som spiller Ellie. Det er alltid bra for en skuespillerinne som ikke har fått barn enda å spille gravid, for da får de tørrtrent litt. Fedak:Vi er også gira. Sarah er fantastisk og det har virkelig gitt henne og Ryan McPartlin som spiller Awesome noe morsomt og gøy å spille. Deres verden er også i endring og spesielt hvordan Awesome og Ellie håndterer dette er festlig. Det er gøy å se hvor awesome Awesome vil bli som pappa og Ellie stakkars må hanskes med det også 🙂

Spørsmål: Vil Awesome bli dratt inn i spionverden igjen denne sesongen?

Schwartz: Awesome har hendene fulle. Fedak: Med Ellie gravid så har han mer eller mindre kommet til den konklusjonen at han skal bli verdens beste pappa, selv om hun bare er tre måneder på vei. Han er totalt fokusert i begynnelsen av sesongen på babyen.

Spørsmål: Med Chuck på leting etter mamman sin og Ellie gravid, høres dette ut som en ganske voksen sesong.

Fedak: Absolutt. Serien har alltid handlet om familue; en spionserie hvor fyren har et spionliv men alltid kommer tilbake til familien sin. Dette året vil vi lære enda mer om familien. Schwartz: Dette er også sesong 4. Når vi møtte Chuck så gjemte han seg for sitt eget bursdagsselskap. Han har kommet langt på fire år. Han er ikke i midten av 20-årene lenger og barnslig. Han har også vokst.

TVGuide.com: Når vi snakker om famiie – vil vi se mer av Sarah sin familie denne sesongen?

Schwartz: Det kommer an på hvor mange episoder vi får.  Fedek har en masterplan. Vi har et tett program på de første 13 episodene som er sikre. Fedak: Det er alt skrevet ned på servietter av alle ting.

TVGuide.com: Hva er hovedhistorien i de første 13 episodene?

Fedak: Vi ønsker alltid å fortelle den største, mest spennende historien vi klarer å komme opp med. Siden vi har 13 sikre episoder, så kommer vi til å gjøre som forrige sesong. Vi kommer til å fortelle en stor, episk historie om Chuck sin leting etter moren og hvordan det påvirker alle i livet hans, inkludert Sarah og Casey. Hver episode bringer Chuck og Sarah sitt forhold lenger fremover, samt letingen etter mamma Bartowski. Hvis vi får flere episoder så vil vi utvide historien. Vi maler oss inn i et hjørne og finner en vei ut. Vi er ikke redd for å føre historien fremover. Gjør dere klare for mange game-changing ting! Schwartz: De første fem minuttene av episode en omhandler flere kontineneter og tidsperioder.

Spørsmål: Hvordan takler Sarah Chuck sin leting etter moren?

Schwartz: Hun vet ikke om det til å begynne med. De er en hemmelighet han bare deler med Morgan.  Fedak: En av tingene i den første episoden er hvordan teamet kommer sammen igjen. Vil Chuck klare å lete etter moren uten hjelp av CIA/NSA? Kan han overbevise Sarah og Casey til å hjelpe han? Vi liker dem best som et team på oppdrag sammen. Schwartz: Og vi liker ikke når Morgan og Casey kommer for godt overens, hehe. Fedak: Vi liker når de bokser hverandre i magen.

Spørsmål: Hva kan vi forvente å se fra Morgan denne sesongen?

Schwartz: Mens Chuck har vokst og blitt mer moden, så opplever Morgan dette for første gang. Hans forhold til Casey, og spesielt Casey sin datter Alex og hvordan det påvirker ting med Casey vil bli gøy. Fedak: Vi har to ord til dere: Forbudt romanse.

Summasummarum: Chuck sesong 4 vil være fyllt med mer action og crazy eksplosjoner?

Schwartz: Vi sparer ikke på kruttet. Den normale mengden galskap, som er dobbelt så mye galskap som anbefales fra legen din.  Fedak: Vi  gleder oss og tror dette blir en utrolig morsom sesong.

Vel, Chuck virker ustoppelig nå. Fans krysser allerede fingrene for flere episoder.

Schwartz: Vi ligner veldig på en kakkerlakk.. Hmm, men det er neppe den overskriften vi ønsker. Fedak: Hva mener du egentlig med det? Schwartz: De sier at kakkerlakker kan overleve atomeksplosjer. Fedak: Chuck kan faktisk overleve atombomber, så ja da stemmer det.

Chuck sesong 4 har premiere i USA i dag!!!

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: