Smallville: Episode 10.1 spoilers + castingnytt

Vik fra denne posten om du ikke ønsker å bli spoilet på en del av innholdet i episode 10.1 av Smallville…..

  • Ja, du vil se Lex igjen.. På en måte. Vi er minnet om den uskyldige måten vi først traff Lex, som ung gutt og vi vil se den mørke, onde skurken han ble til. Selvsagt, som vi vet, så “kan det bare være en Lex Luthor”…
  • Tess sine skader vil ikke vare for evig. Men når du ser hvordan hun leges og hvem som leger henne – så vil du bli sjokkert.
  • Clark sin død og gjennomståelse kan ha gitt han nye evner…
  • Gamle fans vil få muligheten til å mimre om gamle venner når Lois sin undersøkelse leder henne til Chloe sine gamle Torch-artikler.
  • Vi har allerede sett bilder av Lois korsfestet i kornåkeren, noe som utvilsomt minner deg om scenen i pilotepisode hvor Clark er festet på samme måte. Det er ingen tilfeldighet her – kidnapperen hennes har en spesifikk melding han vil sende.
  • Du vil elske Lois i denne episode. Hun er morsom, hun er modig og…. okay, bittelitt på villspor.
  • Chloe (Allison Mack) og Oliver (Justin Hartley) vil ikke være i noen scener sammen, men ikke fortvil fans av Chloe/Oliver. De viser hverandre likevel ekstrem sterk kjærlighet til hverandre i episoden.
  • Dagen Clark reddet Lex fra å drukne for ti år siden var Clark sin første introduksjon til det Lex kaller “den mest forbannede av de syv dødelige syndene”. Det kan være det mørke i Clark sitt hjerte som gjør han til verdens største fiende… om han gir etter for det.

Om alt dette stemmer, vet jeg faktisk ikke. Jeg har ikke sett episoden enda, men gleder meg som et lite barn… Og er litt fortvilet fordi jeg skal på hyttetur i helgen og da til en hytte av det gode gamle slaget uten bredbånd, tv og innedo. Så da må jeg vente til søndag før jeg får gleden av å se denne. jaja.

MacKenzie Gray castet i gjesterolle

Mackenzie Gray skal ha en gjesterolle i løpet av sesongen. Det foreligger forløpig ingen konkret info om hvem han skal spille og i hvilken episode. Men dette bildet av han, gjør at spekulasjonene om han er castet som erstatning for Michael Rosenbaum som Lex går nå varmt. Eller som en variant av Lex – du vet aldri hva han kan ha funnet på… Er troende til å ha klonet eller laget versjoner av seg selv. I Smallville er ingenting umulig 🙂

Hva tror du?

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: