Chuck: Summer Glau i gjesterolle

Chuck har så langt rapportert inn imponerende mange spennende gjesteroller i denne sesongen (Dolph Lundgren, Linda Hamilton, Timothy Dalton, Nicole Ritchie mfl). Nå er det bekreftet at Summer Glau har sagt ja til å spille “Greta” i episode 4.08.

For de som ikke har fått det med seg, så er “Greta” en undercover agent som er stasjonert ved CIA/NSA basen som er bygd inn i det nye Buy More-bygget. Agenten varierer fra uke til uke, men navnet er alltid det samme – Greta – uansett kjønn.

Summer Glau er kjent fra serier som Terminator: The Sarah Connor Chronicles (og en artig link til Linda Hamilton som har spilt nettopp Sarah Connor i filmversjonene), kultserien Firefly, The Unit, Dollhouse, 4400 mfl. Hun vil spille en av hovedrollene i den nye helteserien The Cape som har premiere senere i sesongen.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: