Fringe: Promo episode 3.02

Fringe er en annen av mine favorittserier som virkelig har vokst og bare blitt bedre og bedre for hver sesong. Så om du så noen episoder på starten og så falt fra, så bør du gi serien en ny sjanse!

Sesongpremieren var veldig bra. Denne sesongen så deler vi tiden mellom de to universene og annen hver episode vil følge karakterene på “vår side” og øvrige episoder føler de på “den andre siden”. Vi startet på “den andre siden”, dvs siden vi inntil forrige sesong ikke har tilbrakt nevneverdig tid. Vår Olivia er holdt fanget der, mens Peter og Walter returnerte til “vår verden” sammen med det som av fans blir kalt “Fauxlivia” (falsk Olivia). Vi følger vår Olivia og hennes desperate kamp for å komme hjem. Det blir ikke enkelt…. 🙂

Og i “vår verden” så har Fauxlivia funnet seg godt til rette allerede, og har etter det vi forstår på siste scene i episode 3.01 startet et forhold til Peter.

Her er en promo/preview for episode 3.02 som da vil finne sted på “vår side”. Den er ispedd kommentarer fra produsenter og skuespillerne:

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: