How I Met Your Mother: Første møte med “Zoey”

Jennifer Morrison kjenner nok mange etter fem sesonger på House som Dr. Cameron. Men dette blir første gang vi får se henne vise frem hennes komedieferdigheter. Jennifer blir å møte i How I Met Your Mother fra episoden som går i USA 18.oktober som Ted sin nye, potensielle flamme. Hun skal spille en skøyeraktig arkitektnerd med navnet Zoey Van Smoot – og er den hotteste kandidaten i rollen som Teds fremtidige “Mother”, ref seriens tittel…

“Uten å røpe for mye, så er dette en veldig viktig karakter som påvirker Ted sitt liv i ganske stor grad,” forteller serieskaper Craig Thomas. “Vi vil se at Zoey blir en del av livet til gjengen.”

Mellom filmingen med Josh Radnor (Ted) forteller Jennifer til TV Guide at det føles veldig naturlig å være der. Hun var en ihuga fan av serien og promoterte seg selv sterkt for å få rollen. “Jeg var i Dallas for å spille en gjesterolle som morder i den nye serien Chase (hvor kjæresten Amaury Nolasco har en rolle) når de ringte meg for å komme inn å lese sammen med Josh.” Josh forteller: “Hun var det soleklare valget for rollen.”

Zoey og Ted finner tonen når de møtes på gaten i Manhattan og begynner å prate om arkitektur. Den gryende flørten får et slag i siden når hun oppdager at Ted er ansatt for å designe en ny bygning som skal erstatte den historiske hun prøver å bevare. “Hun komer til å gjøre livet hans til et helvete,” forsikrer Thomas.

Men det viser seg altså at Zoey ikke er alt Ted innbiller seg når det først møtes. “Det kompliserer ting,” sier Josh. En annen overraskelse kommer noen episoder senere når Ted deltar på en gallamiddag ved The American Museum of Natural History og møter på en kvinne i en lekker ballkjole som viser seg å være Zoey. “Han får da et totalt annet inntrykk av henne,” sier Thomas. “Kanskje det er en lite rik prinsesse inn i henne..”

Så hva er sjansen for at Zoey kan bli en fast del av serien? “Jeg vil ikke utelukke noe,” sier Thomas. “Det er noe veldig sammensveiset med dem. Og i midten av sesongen, så tar dette en stor, interessant vridning. Vi vil flashe forover til Ted sin bryllupsdag jevnlig gjennom sesongen. Vi tenker på å vise Zoey sitt hus og hun vil bli en del av Ted sin Thanksgiving dag, mye til hans forargelse. Men om hun er “mother”, det vil jeg ikke avsløre.”

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: