Smallville: Diverse sesong 10 spoilers

Her er en knippe spoilers fra Smallville sin tiende og siste sesong. Kilde er Fancast.

Kara (spilt av ‘V’s Laura Vandervoort) er tilbake i en episode for å lære Clark noe. Men vil Kara lære noe av Clark? Svaret er ja, det gjør hun. Men Tom Welling (Clark Kent) måtte tenke seg om før han besvarte spørsmålet.. “Clark lærer henne at noen ganger….hvordan skal jeg ordlegge meg her..? At noen ganger trenger du ikke mye oppmerksomhet for å få jobben gjort.” Dette høres ut som en referanse til at Supergirl blir svært synlig i episoden som vises 8.oktober i USA.

Forrige sesong så var interaksjonene mellom Clark og Tess ganske intense og i mange tilfeller direkte voldelige. Hvordan er interaksjonene deres denne sesongen? Cassid7 (Tess) svarer: “Frem til episode 8 så er de svært profesjonelle. Jeg tror Tess prøver å vise ovenfor Clark at hun virkelig er på hans side. Han derimot er svært betenkt og har naturlig nok vanskelig for å stole på henne. Så foreløpig så er det en slags katt og mus-forhold. ”

Hva er bakgrunnen for at Generalen (pappa Lane) og Lucy Lane kommer tilbake? Episode 7, hvor disse er tilbake er i følge Erica Durance (Lois Lane), veldig morsomt. “Det handler om Clark som oppdager litt om hvorfor Lois er litt sprø, og hvor hun kommer fra. Men det er en veldig søt og kjærlig historie.” why Lois is a little wacky, and where she comes from. But it’s also sweet, and loving.” Og dette er på ingen måte en forventet og planlagt familiesammenkost. “Det blir en stor overraskelse og gir oss en veldig flau situasjon.”  Ergo the episodes tittel, “Ambushed”.

Når vil Allison Mack være tilbake som Chloe? Mack vil spille i totalt 5 episoder denne sesongen og etter innspillingen av sesongpremieren, så har hun ikke spilt inn en eneste en. Hun har tatt en pause for å være med i Broadway-stykket “Love, Loss and What I Wore”. De regner med at hun er tilbake for neste episode i midten av November, og da vil den bli vist omtrent midtveis i sesongen.

Hvordan reagerer Oliver på at Chloe er forsvunnet og byttet plass med han? “Det er vanskelig for en som Oliver å forstå dette valget,” forteller Justin Hartley. “Han lurer på hva dette i det hele tatt betyr. Men vit at de dårlige nyhetene ikke vil bringe tilbake den mørke Green Arrow som vi så i begynnelsen av sesong 9. Han vil bli intens og fokusert i stedet.”

Erica Cerra (’Eureka’) har en rolle i Episode 5, “Isis” – hvem skal hun spille?
Det vi vet: Lois vil bli besatt av den egyptiske gudinnen Isis i løpet av episoden. Det vi ikke vet er om Erica Cerra også vil spille Isis (noe det er hintet om på imdb.com). Men hvorfor er dette så hemmelig? “Det er ikke nødvendigvis så viktig at dette ikke er avslørt,” sier exec producer Brian Peterson. “[Cerra] er utvilsomt en viktig del av episoden, men i bunn og grunn så er det en episode om Lois og Clark og det er de vi fokuserer på.”

Lindsay Hartley (’Passions’) – kona til Justin Hartley – skal spille karakteren “Harriet” i Smallville. Hva er hennes rolle og bidrag til serien?
Mer spesifikt så skal hun spille Mad Harriett, en DC Comics karakter som jobber for Granny Goodness (som vi så vidt fikk et glimt av i sesongfinalen i sesong 9). “Hun er en av hennes undersotter om du vil,” forteller Lindsay. “Og hun har klør. Det er våpenet hun bruker for å drepe med. Hun er selvsagt tvers gjennom ond og vil prøve å skade Clark.”

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: