Rykte: Wonder Woman tilbake som tv-serie?

Wonder Woman er i følge rykter på vei tilbake til skjermen, men ikke film. Det mest sannsynlige er en tv-serie. Etter sigende så skal Warner Bros. Television utvikle en moderne remake av den klassiske DC tegneserie heltinnen og prøver å få med seg David E. Kelly til å skrive og produsere det. Han er mannen bak serier som “Ally McBeal,” “Boston Legal” og “The Practice.”

I 2005, annonserte Warner Bros. at Joss Whedon skulle skrive og regissere filmen om Wonder Woman. Men Whedon klarte aldri å fullføre en skisse og to år senere forlot han prosjektet. “De likte ikke min versjon,” har Whedon sagt i ettertid.

Det blir nok ikke direkte lett for Wonder Woman å bli tv-serie heller. Serien som gikk i perioden 1975-79 TV med Lynda Carter i hovedrollen er den mest minneverdige versjonen til dags dato. Men det er et faktum at store nettverk har slitt med å få frem gode actionserier med kvinner i hovedrollen, forutenom i superhero-serier som Heroes. NBC prøvde for et par sesonger med “Bionic Woman,”, en annen tidligere 70-tallsserie, men den ble kansellert tidlig.

Men om det finnes en arena for kvinnelige superheroes så er det nok tv. Filmer som Elektra fungerte ikke på film, mens eksempelvis Buffy ble en massiv hit i tv-ruten etter å ha feilet som film.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: