Breakout Kings: Ny serie 2011

Etter at LoneStar tanket og nå er kansellert, så tenker jeg at Fox river seg i håret og angrer på at de sa nei til serien Breakout Kings fra Matt Olmstead og Nick Santora, som blant annet har laget hitserien Prison Break. Breakout Kings fikk faktisk bedre testratings enn LoneStar, men Fox valgte likevel å takke nei.

Serien ble plukket opp av A&E i stedet og vil har premiere i 2011. Dette er en actionfylt serie som følger et ukonvensjonelt samarbeid mellom US Marshals og en gruppe fanger som jobber sammen for å fange rømlinger.

Drevet av det faktum at det er få ting som er farligere enn fanger som akkurat har rømt, og lei av å følge protokoller og bruke utdaterte metoder, så starter US Marshals Charlie Duchamp (Lax Alonso – Avatar, The Fast and the Furious”) og Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi, “The Wire,” “Entourage”) å bruke uortodokse tilnærmelser til jobben ved å bruke eks-rømlinger for å fange rømlinger.

Charlie og Ray former en spesialgruppe bestående av de tre rømlingene det har vært vanskeligst å fange: en tidligere barnegeni og psykiatrisk ekspert som styrer med psykoanalyse (Jimmi Simpson, “It’s Always Sunny in Philadelphia,” “Late Show with David Letterman”);, et tidligere gjengmedlem som vet å utnytte systemet både i og utenfor fengselet (Malcolm Goodwin, “American Gangster”); og en sexzy ekspert i “breaking and entering (ikke kastet enda). Charlie og Ray får også hjelp av en sivil kvinne som fungerer som en slags trakt for gruppen. All informasjon, tips og data går via henne (Brooke Nevin, “Worst Week”). For hver rømling de fanger, jo nærmere kommer de sin egen frihet. Spørsmålet er om disse fangene vil klare å vente så lenge med å bli fri, eller vil de forsøke å rømme igjen selv?

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

3 Responses to “Breakout Kings: Ny serie 2011”

  1. Wow, dette plottet høres ut som noe jeg vil like! Jeg gleder meg til denne kjenner jeg.
    Litt brunere White Collar på en måte kanskje?

Trackbacks/Pingbacks

  1. The Killing og Breakout Kings – premieredatoer offentliggjort | SerieFreak - January 7, 2011

    […] Les mer om serien her […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: