Smallville: Info om Granny Goodness mfl.

OMG, Clark! Smallville kan legge til enda en stor skurk kjent fra DC Comic universet til serien av super-skurker i siste sesong av serien.

I finalen av sesong 9 ble vi teaset med nærvær av Granny Goodness, da vi så en lutrygget figur sitte og strikke utenfor rommet til Tess på sykehuset. Etter at Tess døde av skadene hun fikk i kampen med Zod, så snek Granny seg inn på rommet, og det er ganske sikkert at hun nok hadde tvilsomme motiver.

I episode 8 av sesong 10 vil vi stifte nærmere bekjentskap med Granny Goodness som vil bli spilt av Christine Willes, som du kanskje kjenner igjen som demonen på biltilsynet i serien Reaper. “Vi møter Granny Goodness personlig,” forteller exec producer Brian Petersen, “og Chrisine er en fantastisk skuespiller i rollen.”

Og ikke helt tilfeldig – Lindsay Hartley (kona til Justin Hartley aka Green Arrow) spiller i samme episode. Hun er karakteren Harriett, en av Granny Goodness sine onde undersotter. I følge DC Comic mytologi så ble Granny vervet av Darkseid – en Not at all coincidentally, Lindsay Hartley guest-stars in the same episode as Harriett, one of Granny Goodness’ minions. Per DC lore, Granny was enlisted by Darkseid for å trene en elitegruppe med soldater. Mad Harriett var en av the Female Furies.

Lindsay Hartley forteller at hun i episoden har scener både med Tess og Clark. I denne åttende episoden er også tidligere Lois Lane-tolker (Adventures of Lois and Clark) Teri Hatcher, som spiller Lois Lane sin avdøde mamma.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: