Life Unexpected/One Tree Hill: crossover promo +spoilers

Neste uke sendes crossover-episode hvor Mia og Hayley fra One Tree Hill dukker opp på konserter i Life Unexpected. Her kan dere se en promo for episoden… og sjekk under for casting-nyheter i LuX.

Krista Allen er bekreftet i en gjesterolle senere i sesongen som en styrtrik potensiell klient som Baze og Emma (Baze sin nye sjef) skal prøve å sjarmere til selskapet. Ryktene skal ha det til at hun avskyr Emma og digger Baze…veldig godt. Spørsmålet er altså om Baze vil bli fristet eller om det innen den tid har blomstret opp noe mellom nettopp Emma og han. Emma spilles forøvrig av Emma Caufield som du kanskje husker som Anya i Buffy The Vampire Slayer.

Har forresten ikke hørt noe mer om eventuell back order på ekstra episoder av Life Unexpected og jeg tror ikke vi skal forvente det heller. Ratingindexen er ikke spesielt lovende, dessverre….

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: