The Event: Episode 1.04 promo

 

Sean Walker og kjæresten Layla

 

The Event står for meg frem som en av de bedre nye seriene denne sesongen. Og den var ganske hypet opp på forhånd, så det er ikke alltid lett å leve opp til forventningene. Så langt finner jeg serien passe spennende, actionfylt og med god fremdrift. Det dveles ikke så lenge ved hvert plottpoeng, og denne gangen så har dessuten episoden færre flashbacks enn tidligere, noe jeg føler gjør at den flyter ganske så bra.

Helten vår, Sean Walker, er en vanlig mann som er presset inn i en umulig situasjon og gjør det beste ut av det. Jeg liker at de ikke har gjort han til noe übermensch som kjapt og greit tilpasser seg situasjonen. Ja, han er en smarting og klarer å finne løsninger. Men han har allerede blitt fanget av FBI to ganger, og neste skutt 1 gang. Og vi har bare sett tre episoder. Han har enda til gode å vise til fantastiske slåssferdigheter eller lignende.

MEN. Når det er sagt – vi lærer mer om Sean Walker i denne episoden enn vi vet fra før. Han har en bakgrunn som hacker og har jobbet med utvikling av programvare og spill. Han klarer også å knekke passordet til FBI-dama rimelig kjapt og stable på beina gode planer for å komme unna og komme inn til FBI kontoret. Så selv om han tilsynelatende ikke virker profesjonell…. betyr det at han virkelig ikke er det. Jeg har en snikende følelse av at det kan være mer med Sean enn vi er ledet til å tro,… Uansett så er han for meg den mest fascinerende karakteren så langt. Presidenten er foreløpig litt platt, mens rådgiveren hans er herlig hard og nådeløs.

Her er promo for neste ukes episode.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: