Fire nye serier fra ABC Family

ABC Family er en kanal i USA som har fokus på familie- og tenåringsvennlige programmer og serier. Den står blant annet bak serier som “The Secret Life of American Teenagers”, “Greek” og “Pretty Little Liars” for å nevne noen.

I nær fremtid kan vi se frem til fire nye serier og her er en kort oppsummering av handlingen i disse. Casting pågår.

“Tittel ikke bestemt enda” er en timelangt drama fra exec producer Brenda Hampton som blant annet har jobbet med The Secret Life of American Teenagers og 7th Heaven. I serien får vi et møte med livet og familiene til fire entiske tenåringer på en privatskole i California. Piloten følger jentene og utfordringene de møter hjemme – disse inkluderer en foresatt med dødelig kreft, en bror med adferdsproblemer og en far som oppdrar med svært strikte metoder.

“The Great State of Georgia” er en halvtimes komedie om en livlig og noe overvektig artist og hennes bestevenn som er noe av en vitenskapsgeek.  De prøver å gjøre karriere i New York.

“What Would Jane Do”  er et timeslangt drama hvor vi følger 16-åringen Jane som får jobb i en hip motebutikk fordi de tror hun er myndig. Jane blir snart opptatt med å sjonglere livet som vanlig tenåring på high school og som assistent for en sjef i en hard moteverden. Og dette samtidig som hun prøver å holde identiteten sin hemmelig.

“The Lying Game,” nok et timeslangt drama hvor vi møter Emma, en snill jente oppvokst i fostersystemet og som aldri helt har flaksen på sin side. Hun finner ut at hun har en identisk tvillingsøster som, i motsetning til Emma, ble adoptert av rike foreldre og lever tilsynelatende et perfekt liv. Etter deres første møte overtaler søsteren Sutton Emma til å steppe inn i hennes liv for et par dager, mens hun følger opp et spor om deres biologiske foreldre. Først er Emma glad for å gjøre det for søsteren, men Sutton forsvinner snart uten spor og er mest sannsynlig i trøbbel. Emma må da avgjøre om hun skal risikere sin egen sikkerhet for å finne søsteren, sammen med sannheten om hvorfor de ble separert i det hele tatt fra begynnelsen av. Serien er basert på den kommende romanen av Sara Shepard, forfatteren bak bokserien Pretty Little Liars, som serien med samme navn er basert på.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: