Friday Night Ligths: Sesong 5 promo og sneak peeks

Friday Night Lights er etter min mening en utrolig bra dramaserie, som sjelden eller aldri får den oppmerksomheten den fortjener.

Handlingen er lagt til småbyen Dillon i Texas, hvor høydepunktet i uka for innbyggerne er high school lagets fotballkamp. Alle har en mening om det, spillerne og ikke minst treneren, er i konstant fokus og under press. Dette er historiene om disse menneskene, på og av banen. Utrolig realistisk, herlig sjarmerende og sjelden eller aldri urealistisk. Her skjer ingen fantastiske mirakler i siste sekund – serien er som livet – fylt med oppturer og mange nedturer.

Serien følger både de unge og de voksne, og er således ingen fjortisserie, selv om handlingen foregår på og rundt high school. Serien står nå ovenfor sin femte og siste sesong. Her er en promo og under finner dere link til en serie sneak peeks fra sesongpremieren.

Klikk her for å se sneak peeks.

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: