One Tree Hill: Lucas og Peyton på vei tilbake?

E!Online har fått solid scoop fra en One Tree Hill kilde + litt innsikt fra seriesjefen selv, Mark Schwahn om potensiell return for Lucas og Peyton.

I følge kilden, så er planen at Chad Michael Murray og Hilarie Burton skal være tilbake i Tree Hill denne sesongen. Ingenting er hugd i stein enda, men det sies at den originale planen var at den lille familien, baby inkludert, skulle komme tilbake til Brook sitt bryllup og da over to episoder. Dette var ønsket med utgangspunkt i en sesong på 13 episoder. Nå som det er bestilt manus for 9 ekstra episoder, så kan det tenkes at de heller kommer tilbake senere i sesongen.

Mark avslørte tidligere at alle i og rundt One Tree Hill er klare for å få “Leyton” tilbake. “Hvis agendaene ikke passer med Brooke sitt bryllup, kanskje vi kan få Chad og Hilarie tilbake senere,” sa han. “Hvis det blir full sesong, så kanskje det passer seg mot slutten. Disse to karakterene er en stor, stor del av denne historien. Vi snakket om det, og det er interesse fra alle parter.”

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: