Potensielle nye serier med Michelle Trachtenberg og Rachel Bilson

Nettverket CW har bestilt manus til en serie som foreløpig ikke har fått noe tittel og som vil ha Michelle Trachtenberg både som hovedrolleinnehaver og produsent og med serieskaper Josh Scwhartz på laget. Serien er basert på en ide fra Trachtenberg og handler om en ung krimonologi student med en gave for å lage profiler og med en mørk fortid. Michelle Trachtenberg har de siste to sesongene hatt en gjesterolle som Georgina Sparks i Gossip Girl og var en av hovedkarakterene i serien Mercy som ble kansellert etter første sesong i fjor. Mange husker henne også som Buffy’s lillesøster i Buffy The Vampire Slayer.

Dette er selskapet Fake Empire sitt andre timeslange prosjekt denne sesongen hvor en en skuespillerinne fra en av Josh Schwartz sine andre serier er i førersetet.  Schwartz skriver også Ghost Angels, en supernatural romantisk komedie hvor The O.C. stjernen Rachel Bilson har hovedrollen. Denne serien har fått grønt lys for å lage pilot for nettverket NBC.

Så gjenstår det å se om det blir noe av dem. De vil tidligst komme på skjermen fra høsten 2011.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: