Smallville: Episode 10.05 recap og episode 10.06 promo

OMG! Forrige episode (nr 200) av Smallville var en milepæl og hadde naturlig nok en god del squeee-verdige scener. Jeg hadde derfor ikke på langt nær like store forhåpninger for episode 10.05 Isis.

Jeg visste episoden vendte tilbake til det egyptiske smykket Lois ved et uhell fikk med seg hjem i en av de første episodene denne sesongen, og at hun ville bli besatt av sjelen til den egyptiske gudinnen Isis. Reporteren Cat er tilbake og er herlig som dum blondine på krigsstien med sin sukkersøte stemme. Hun hopper selvsagt til alle de gale konklusjonene og ser Lois som Isis og får for seg at hun er The Blur…

Oliver og Clark har sin fulle hyre med å finne en måte å få fjernet Isis fra Lois. I mangel av Chloe så henvender de seg til Tess. Begge er skeptiske, Oliver mest av alle, men hun viser seg å ha gode ideer og ender opp med å knekke nøtten. De inviterer henne til å bli en del av teamet og overta rollen Chloe har hatt tidligere i Watchtower. De er fremdeles ikke sikre på om de kan stole på henne, men er villige til å gi henne en sjanse. Tess er synlig rørt over tilliten. Hun bestemmer seg også for å stoppe testingen av den lille Lex-klonen Alexander og heller gi han det Lex aldri fikk, nemlig kjærlighet.

Slutten er legendarisk og jeg vil ikke gi vekk noen hint for de som ønsker å se dette senere uten å bli spoilet. Vil dere se hva jeg prater om så klikk på linken under promo for neste ukes episode 10.06 Harvest.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: