The CW potensielle serier for neste sesong

TV nettverkene er i full gang med å planlegge neste sesongs nye serier. I dag kom det ut informasjon om de potensielle seriene The CW vurderer. De fleste av disse er bare i manusfasen nå, og trolig så vil bare 2-4 av disse faktisk se dagens lys… Her er en kort beskrivelse av dem:

CONFESSIONS OF A BACKUP DANCER er en serieide som ble forkastet i fjor, men som de nå ser på igjen. Den spinner rundt en jente som blir plukket ut til å være backup danser for en stor popstjerne.

ACTING OUT: et drama om ansatte og veiledere på en noe sliten sommerleir som har fått en ny eier som er en skikkelig sinnatagg.

CHLOE: drama om en ung kvinnelig svindler som dør og returnerer til jorden som en slags himmelsk skapning…

DANNI LOWINSKI (som tidligere rapportert så kan denne kanskje se dagens lys allerede over nyttår) : drama om en frisør som har jobbet seg gjennom advokatstudie og blir endelig uteksaminert bare for å bli vraket av alle advokatfirmaer som ikke ønsker å ansette hennes type. Hun setter derfor opp sin egen business i en kiosk på et kjøpesenter.

HAWKSHAW: drama om en mystisk man i 20-årene som ikke kjenner sin egen identitet – men trorr at han enten er en etterkommer av eller faktisk er Sherlock Holmes…

RUSH: drama om undercover politibetjenter som jobber på nattklubber i New York.

SECRET CIRCLE: Denne har jeg også nevnt tidligere. Drama om en tenåring fra California som flytter til morens hjemby Harlem og oppdager at hun er en heks.

TRIGGER: politidrama om fire politi/adrenalinjunkies i 20-årene som blir forfremmet til en eliteavdeling for bekjempelse av gatekriminalitet når de tidligere medlemmene blir tatt for korrupsjon.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: