Vampire Diaries: Episode 2.08 promo + div spoilers *updated* sneak peek

Vampire Diaries er en super serie for de som hater når ting trekker for langt ut i tid. Jeg sitter alltid igjen med en følelse av at en hel masse skjer hver eneste episode. Denne uken ble noen fanget, noen blødde, noen drepte, noen ble kidnappet, noen lurte noen og noen er i ferd med å få følelser for noen.

Vi går nå inn i det som kalles “November sweeps” og det er gjerne her vi får de virkelige høydare-episodene. Seriene frister da gjerne med spektakulære plot-twists, spennende gjesteroller etc. for å dra inn fleste mulige seere i håp om å holde interessen i live til over nyttår ettersom det alltid er flere ukers pause i julen.

Her er en utvidet promo for episode 2.08 kalt “Rose”

Trent Ford og Daniel Gillies er nye tilskudd til serien sammen med Lauren Cohan (som noen kanskje husker som Bela Talbot i sesong 3 av Supernatural) og de skal spille de flere århundre gamle vampyrene Trevor, Elijah og Rose. “De har dype tilknytninger til KaterinaPetrova,” avslører exec producer Julie Plec. “De vil ha fokus i November sweeps episodene ‘Rose’ and ‘Katerina’.”

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: