Vampire Diaries: Katherine og Tyler spoilers

Hva/hvem forvandlet Vampire Diaries karakteren Katherine Pierce (aka Katerina Petrova) til en kaldblodig morder? Nina Dobrev (Elena/Katherine) sier at vi vil finne ut av det i episoden som vises i USA 11.november. Da får vi flashbacks til 1490-tallets Bulgaria.

“Vi finner ut hvordan hun ble en vampyr og hva som førte henne til å bli den personen hun er i dag – en egoistisk, manisk kvinne som kun er opptatt av seg selv og eget forgodtbefinnende.” Nina Dobrev, som er født i Bulgaria snakker faktisk Katerina sitt morsmål.  Hvordan hun ble forvandlet til vampyr er en stor hemmelighet, og det samme er identiteten til en ny skrekkinngytende fiende som er fra den tidsepoken og som vil møte oss igjen i dagens Mystic Falls.

“Denne skurken har bånd til den dype, dype fortiden til vampyrlegenden,” teaser exec producer Julie Plec. “Og i den siste episoden før juleferien, så vil vi omsider se stakkars Tyler Lockwood sin smertefulle forvandling til varulv…”

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: