Breakout Kings: T-bag fra Prison Break blir en del av serien!

Velkommen tilbake til TV, T-bag!!! Har du sett Prison Break?? Hvis svaret er nei, så vet du hva du må gjøre. Jepp, du gjettet riktig. Du må se Prison Break! Spesielt de første sesongene er utrolig bra, og karakteren T-bag er utvilsomt en av de mest sleske som noen gang har tittet ut av tv-ruta.

Robert Knepper, som spiller T-bag, forteller at de blåser liv i Prison Break-karakteren og gjør han til del av den nye på-rømmen-serien Breakout Kings.

“Vi har inngått en avtale. Jeg skal gjøre det! T-Bag vil leve igjen,” fortalte Knepper EW tidligere i denne uken.

“Jeg må børste støv av sørstatsdialekten min igjen. Og jeg har ikke sett manus enda og stoler fullt og helt på disse gutta. Det eneste jeg ba om var at T-Bag ikke skulle dø. Og de sa at ikke vær redd, det vil han ikke. Han har kommet nær mange ganger, men sniker seg unna hver gang. Han er tydeligvis laget av teflon, hehe.”

Drevet av det faktum at det er få ting som er farligere enn en fange som akkurat har rømt, og lei av å måtte følge protokoller og utdaterte metoder for å fange disse, så tar US Marshals Charlie Duchamp (Laz Alonso) og Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) en uortodoks tilnærming. De bruker tidligere rømlinger til å fange rømlinger. Charlie og Ray danner en spesialstyrke som består av tre av de beste rømlingene de har fanget: et tidligere barnegeni, en ekspert i psykoanalyse og eks gjengmedlem som vet hvordan man kan utnytte systemet både i fengsel og på gata og en sexy ekspert i finne folk, så skjule dem og drepe dem. Charlie og Ray hyrer også en sivil som fungerer som trakt for gruppen. All informasjon, tips og data går gjennom henne. For hver rømling de fanger, jo nærmere kommer de sin egen frihet.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. The Killing og Breakout Kings – premieredatoer offentliggjort | SerieFreak - January 7, 2011

    […] Prison Break/Breakout Kings crossover – T-Bag vender tilbake! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: