Serietips: White Collar

White Collar er en fornøyelig serie som handler om FBI agenten Peter Burke som hovedsakelig jakter på kunstforbrytelser og forfalskninger. Han har i en årrekke jaktet på mesterforfalskeren og conman Neal Caffrey og klarer til slutt å ta han. Bare for å oppdage at Neal rømmer fra fengselet. Neal viser seg å ha en god grunn – nemlig at kjæresten er i trøbbel, men han oppdager at han er for sent ute og Burke fakker han igjen.

Etter dette inngår de en avtale – Caffrey slipper ut av fengsel mot å komme å jobbe som konsulent for FBI. Han bli utstyrt med tracking slik at de alltid har kontroll på hvor han er. Burke og Caffrey utgjør en herlig duo, hvor Caffrey er finuerlig, sjarmerende og til tider uforutsigbar og ukontrollerbar. Han har tvilsomme venner som irriterer Burke til de grader. Men selvsagt så utvikler de etterhvert et slags vennskap og gjensidig respekt.

Denne serien er først og fremst god på grunn av karakterene og forholdet dem i mellom. Neal Caffrey spilles av Matt Bomer (Bruce Larkin, Chuck), og jeg kan også nevne Tiffani Thiessen (Valerie, Beveryly Hills 90210) spiller Elisabeth, kona til Peter Burke.

Her er trailer for serien.

Serien er inne i sin 2.sesong. Første halvdel gikk i sommer og sesong 2.5 starter opp igjen i januar 2011. Her er promo for denne:

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

2 Responses to “Serietips: White Collar”

  1. Åhhh som jeg gleder meg!! Takk for Promo!
    Håper bare det blir mer hatt i 2.5 enn det var i første del av 2.
    Just love the hats!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: