Bones: Frieri, snikskytter og andre spoilers for kommende episoder

Bones fans har blitt gitt teasers før og blitt skuffet, så ta gjerne disse nyhetene under med en klype salt. Det er ikke sikkert det gjelder de personene du vil det skal gjelde…

Entertainment Weekly har pratet med exec producer Stephen Nathan som blant annet forteller at vi har et frieri i vente. Antagelig så vil det forekomme i en av episodene som blir vist i februar. Det vil være et ekte frieri (vi har fått servert drømme-versjoner av ting før i Bones, greit å få det utelukket), og etter sigende så vil det flytte ting fremover på en måte som han mener fans vil like.

Hvilket par gjelder det? Det vil han selvsagt ikke avsløre, bare at det ikke er Hodgens og Angela som allerede er gift. Kan det være Sweets og Daisy som ble sammen igjen i forrige episode over sin felles kjærlighet for Saved By the Bell? Det ble lovet frier forrige sesong også, og da var det nettopp Sweets og Daisy, så det er vel noe antiklimatisk om det er dem igjen… Kan det være Cam og Paul? Vi har ikke sett så mye til Paul på en stund, men han dukker opp igjen i episoden 3.februar. Jeg finner det vanskelig å tro at han tror fans vil like det om Booth fridde til Hannah. Selv om hun akkurat har flyttet inn… I episoden i desember så vil Hannah gjøre forsøk på å bli kjent med Parker, noe som ikke er lett for henne. Hun er ikke komfortable rundt barn..

Vi har en Brennan-sentrisk episode i vente. Den vil vises 9.desember i USA og vil i følge Nathan være den største emosjonelle episoden vi noen gang har gjort med Booth og Brennan. Brennan hjelper til med å løse mordet på en fantastisk kvinnelig doktor som hun er overbevist om er akkurat som hun selv. Når hun ser på bilder av offeret så ser hun seg selv og hun hører sin egen stemme når hun hører opptak av henne. Hele episoden er fortalt fra Brennan sitt ståsted. For å sitere Nathan: “Brennan har muligheten til å se noen som reflekterer hennes liv på så nært hold at hun er tvunget til å konfrontere sitt eget liv på den eneste måten vår Brennan kan, som er så empirisk som overhode mulig. Hun er tvunget til å forsøke å forstå kompleksitetene i livet og føleleser. Og hun gjør det. Og det fører henne til å gjøre noe hun aldri trodde hun ville gjøre i forholdet til Booth.”

Og det igjen fører til friksjon mellom Brennan og Hannah. Mange er opprørt over at Booth er sammen med Hannah, men serieskaperne er faktisk ganske stolte over den vendingen. Spesielt pga vennskapet som har vokst frem mellom Hannah og Brennan. De har blitt ekte venner og uansett hvor vanskelig Brennan synes det er å se dem sammen, så er det ikke noe hun hater Hannah for. Hun er ekstremt rasjonell og vet at det ikke er Hannah sin feil. De har derfor et veldig sunt og voksent forhold mellom to sterke kvinner. Serieskaperne var bevist på å ikke gå i fellen å skape to sjalu kvinner som kjempet om samme fyr, eller Booth som en stakkar klemt mellom to kvinner. De er alle ærlige med hverandre, og vi har fått noe som ikke var forventet ettersom det ikke er noe sjalusi å snakke om.

Snikskytter: Serien kommer tilbake over nyttår i stor stil med en snikskytter-story som vil gå over flere episoder. Dette blir spesielt interessant for Booth gitt hans fortid som nettopp snikskytter. Arnold Vosloo spiller karakteren Jacob Ripkin Broadsky og David Borenaz (Booth) har regissert den første episoden.

Angela sin graviditet: Vi vil se litt mage på Angela før jul og masse mage rundt februar. Serieskaperne digger denne historien ettersom dette er de mest “normale” karakterene i en mix av mange eksentriske typer. De vil utforske mer rundt alle oppturer og nedturer som folk går gjennom når de forelsker seg, gifter seg og får barn. Det vil ikke bare være roser, og de blir tvunget til å re-evaluere livene sine, hva de ønsker for barnet og hvordan jobb og karriere passer inn i det scenarioet.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: