Homeland: Ny serie med Claire Danes i hovedrollen!

Deadline rapporterer at Emmy-vinner Claire Danes er i forhandlinger for den kvinnelige hovedrollen i Showtime sin nye drama-pilot som har fått navnet Homeland. Det beskrives som en psykologisk thriller, og blir Claire Danes sin første tv-rolle siden hun spilte Angela i kult-serien My so-called Life for 15 år siden.

Michael Cuesta (Dexter) vil regissere Homeland som forteller historien om US marine sersjant Scott Brody som blir funnet 10 år etter at han ble rapportert savnet under invasjonen i Baghdad. Serien sentrerer rundt Carrie Anderson – rollen som Danes forhåpentligvis vil spille – en smart, dreven CIA agent som nøster opp trusler mot Homeland Security fra midtøsten. Hun får et tips fra en informant om at sersjanten som nyter godt av å bli ønsket velkommen hjem som en helt, faktisk har blitt omvendt og i hemmelighet leder den neste store terrorhandlingen på amerikansk jord. Serien forteller om hennes forsøk på å avsløre Brody og finne frem til sannheten.

*Update* Det er nå bekreftet fra Showtime at Claire Danes skal spille hovedrollen i denne serien 🙂


About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: