Chuck: Intervju med serieskaperne – spoilers i sikte :)

I likhet med forrige sesong, så fikk Chuck en 13 episoders sesong innledningsvis, og serieskaperne var tvunget til å forholde seg til dette og skape en historie som kunne fortelles ila disse episodene. Så kom altså beskjeden om 11 ekstra episoder og manusforfatterne fikk det travelt med å skape nye Chuck-historier. I et intervju med Zap2it forteller serieskaperne at noen av tingene som har dukket opp nå i første halvdel av sesongen vil de ta med seg videre, mens andre ting vil bli mer eller mindre avsluttet ved midtsesong.

Kan vi anta at den “store historien” som vil bli avsluttet ila de 13 første episoden har med Chuck sin mamma å gjøre?
Absolutt. Jakten på moren er hjerte i de første 13 episodene og nå som moren (spilt av Linda Hamilton) har dukket opp, hva det betyr for forholdet hans til Sarah og hvordan det påvirker relasjonen til søsteren Ellie… Vi går gjennom noen episke og dramatiske spion og virkelig-liv historier for Chuck, så dette er utvilsomt den store mytologien for første halvdel. Og Timothy Dalton sin karakter som Alexei Volkoff er en stor del av det, forteller serieskaper Chris Fedak.

Avsløringen om hvem Timothy sin karakter er, var bra gjennomført.
Takk takk. Det fine med Timothy Dalton er at han ikke bare er en bra actionhelt ettersom han har et par filmer som Bond på CVen, men han er i tillegg også et fantastisk komisk talent. Noe vi fant ut da vi fant opp cover-karakteren hans, Tuttle. Det var en del av oss som faktisk ville holde fast ved den karakteren, for han var så utrolig bra, men det passet ikke like bra inn i historien, hehe. Men vi synes selv vi klarte å skjule det bra hvem han egentlig var. Og Dalton var fenomenal.
Vil vi se mer til Linda Hamilton og Timothy Dalton?
De er begge i flere episoder fremover, og vi vil se dem igjen fra episoden som heter Chuck vs The Leftovers som vise 29.november (i USA)

Mange fans er gira på mer info om Sarah før hun ble spion. Er det muligheter for det?
Vi gleder oss veldig til å gjøre mer med Sarah sin fortid, for det er veldig interessant. Så ja, vi har planer.

Ellie har kommet mer i forgrunnen dette året og vi gjetter at bilen hun fikk etter pappa Bartowski vil dra henne enda mer inn i ting? Stemmer det?
Ellie har innsett at foreldrene var fraværende av en grunn og at familiens forte mer eller mindre er spionasje. Og det er utvilsomt noe hun er negativ til. Gjennom Ellie så kommer vi nå virkelig inn på den vanlige personen som blir dratt inn i denne verden, på samme måten som vi gjorde gjennom Chuck fra starten av. Vi jobber med noen spennende vinklinger for Ellie for hun er jo ingen hvem som helst. Hun er også en Bartowski. Og som vi har sett over de siste sesongene, så er de en spesielle rase. Så vi har morsomme ting og store endringer på gang for Ellie.

Vil vi se Ellie og Awesome sin baby bli født denne sesongen?
Jepp, det vil bli en baby. Jeg lover en baby, hehe.

En annen stor endring har vært integrasjonen av Morgan inn i spionverden. Det har vært hysterisk rent komediemessig, men vil vi få se andre sider av han også?
Det har vært utrolig. Josh Gomez som spiller Morgan er fantastisk. Episodene vi jobber med nå, episode 10 som forresten Zachary Levi regisserer, og det er en scene på slutten med en direkte referanse til Die Hard, og det er muligens det morsomste vi noen gang har filmet. Og Josh er bare så ekstremt morsom at det er vanskelig å se på uten å få latterkrampe. På den andre siden, så er han også flink på de emosjonelle tingene. Vi ser han endre seg spesielt i forhold til Alex [Mekenna Melvin] dette året.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: