The Mentalist: Intern etterforskning – er en av teamet i kontakt med Red John?

I forrige ukes episode av The Mentalist så ble CBI sjokkert av nok et brutalt mord relatert til Red John. Patrick Jane må nå forholde seg til det faktum at en av teammedlemmene kan ha hatt en finger med i mordet som skjedde i CBI varetekt.

I den forbindelse så vil vi stifte bekjentskap med karakteren spesialagent J.J. Laroche (Murder One Emmy vinner Pruitt Taylor Vince), som dukker opp i episoden som vises i USA 9.desember. Han skal gå nærmere i sømmene på Rigsby (Owain Yeoman), Van Pelt (Amanda Righetti) og Cho (Tim Kang).

I begynnelsen av januar så vil alle tre bli mistenkt og sett nærmere på over flere episoder. Dette vil avdekke hemmeligheter om teammedlemmen, og truer med å ødelegge forholdet de tre i mellom.

Serieskaperne vil ikke si noe om hvorvidt noen av dem vil ha noe med mordet å gjøre eller ikke. Og kan vedkommende eventuelt ha kontakter med Red John? Men de avslører at i 2011 så vil etterforskningen ta en uventet vending som vil endre teamet dramatisk…

Høres spennende ut! Jeg gleder meg 🙂

 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: