Grey’s Anatomy: Skal lage musikalsk episode!

Grey’s Anatomy skal lage en musikalsk episode.

Ja, du leste riktig. Grey’s Anatomy kaster seg på Glee-bølgen og har planlagt en happening senere i sesongen. MEN – det er heldigvis et men her – ikke forvent at legene plutselig vil bryte ut i sang og slå flikkflakk nedover korridorene.

Serieskaper Shonda Rhimes sier at Grey’s sin musikalske episoder vil være svært annerledes enn andre serier har hatt. Hun refererer spesielt til Buffy-episoden, som hun sier er en av hennes favoritter (og min også). Grey”s sin versjon vil på en måte bli det motsatte av det. Her kan du lese mer om detaljene.

Hvorfor lage en musikalsk episode i sesong 7? Vi mener at sesong 6 og 7 er sesongene hvor man prøve det meste og vi har alltid hatt veldig lyst til å gjøre dette. Nå er vi i en posisjon hvor vi kan gjøre det. I tillegg så har vi også kommet opp med den riktige ideen og vi har også de riktige talentene for gjøre det.

Chandra Wilson (Bailey) og Sara Ramirez (Callie) er kjent som gode sangere. Hva med de andre?
Dere vil nok bli overrasket over at noen kan synge ganske så bra. Det blir på en måte en slags overraskelsesgave til fansen å oppdage at skuespillere du er begeistret for og ikke akkurat er kjent for å synge, faktisk gjør det. I tillegg så er det noen som ikke vil synge, fordi det ikke passer historien.

Siden Ramirez har vunnet Tony-pris for sang, så er vel dette kanskje en Callie-episode?

Det er utvilsomt en episode med mye Callie, men det er en historie vi ville ha fortalt uansett om vi hadde tatt med syngingen eller ikke.

Hva mer kan dere si om historien? vi har så vidt begynt å skrive på den episoden, så det er ikke helt klart enda. Vi vil ikke lage en episode hvor folk plutselig synger uten grunn. Det er en grunn, det er en historie bak det og et er et poeng med saken. Vi er fremdeles litt nervøse for det, for det er alltid en fare for at det ikke blir helt slik du hadde sett for deg.

Er dere redd det er for risikabelt for serien?
Nei, vi skal ikke lage en typisk musikalsk episode. Vi ønsker å gjøre det annerledes. Ingen dansing og synging nedover korridorene eller på operasjonssalene.

Så hvilken type musikk kan vi vente oss? Vi ønsker å ta sanger som serien har vært med på å lage ikoniske, og la skuespillerne synge dem i stedet for å synge Broadway sanger eller lignende.

Ooooh, så mange å velge mellom… Hva med Snow Patrol’s “Chasing Cars.” The Fray’s “How to Save a Life.” Hvilke syns du de skal velge??

Og mens vi snakker om musikalske episoder – hvilke husker du? Og hvem har vært favoritten din? Personlig synes jeg Buffy og How I Met Your Mother har brukt musikalske innslag på morsom og flott måte… 🙂

Kilde:  TVGuide

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: