The Cape: Info om skurkene + intervju med skuespillerne

Australske David Lyons, som også har hatt rolle som lege i den 13 sesong lange serien ER, spiller hovedrollen i The Cape. Hans erkefiender er Scales, spilt av Vinnie Jones (X-men, Chuck mfl),  og Chess, spilt av James Frain (True Blood).
Serien har premiere 9.januar og starter like godt med to episoder etter hverandre. TVGuide rapportere fra en omvisning på settet som blant annet består av den fiktive byen Palm City, en magisk butikk og et sirkus under vann. Serieskaper Tom Wheeler forteller: “Som i Batman-universet så vil det dukke opp merkelige skurker. Målet mitt er å skape et galleri av kule badguys.”

I seriens femte episode vil vi lære bakhistorien til Scales, som flasher tilbake til at han ble auksjonert til en eier av et freak-show som en liten baby. Eieren holdt han innesperret i et bur. Dette hadde selvsagt innvirkning på hans adferdsmønster og ikke akkurat på en god måte.

De jobber også med å hente frem enda en freaky fiende til en to-episodes story. Han heter Lich og har problemer med å unngå at huden hans råtner, så han ligner mest et lik… Høres appetittelig ut… not.

Chad Lindberg i gjesterolle.

Chad Lindberg (for meg best kjent som Ash i Supernatural) har fått rolle som en eller annen skurk om vi skal tro hans twitter-profil:

 

 

 

 

Intervju med David Lyons og Summer Glau:Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: