The Event: Spoilers om “høstfinalen” + intervjuer med skuespillerne

I kveld vises “høstfinalen” av The Event i USA. Etter dette tar serien en lengre pause og er først tilbake med nye episoder 28.februar. Men til gjengjeld så kan vi da glede oss til 2 episoder på rappen og ingen pause mellom de siste 10 episodene frem mot sommeren.

Og ettersom det er en slags mini-finale i kveld, så er det selvsagt store, og etter det ryktene forteller, ekle ting på gang.

E!Online har intervjuet serieskaperen:

Hva kan du fortelle om kveldens høst-finale?
President Martinez vil stå ovenfor noe som ser ut til å være god gammaldags militærtrussel. Men selvsagt så er det ikke det, og han vil raskt oppdage at Thomas og Isabel er hjernene bak denne krisen. I tillegg så vil Sean og Leila fortsette jakten på Leila sin søster, Samantha. De snubler over en hemmelig kjeller hvor merkelige eksperimenter blir gjennomført på små jenter som Samantha, på vegne av Dempsey. Mot slutten av episoden vil Leila oppdage flere store ting… og hun vil utvilsomt ønske at hun ikke hadde funnet det. Dette er en stor episode for henne og Sean…. og Martinez…… Og verden!

Noen konkrete planer for de siste episodene?

Vi har allerede startet filmingen av episode 11 og 12, som vil bli vist mandag 28.februar. Vi har klargjort mål for karakterene, og veiene deres vil begynne å krysses, så dere kan forvente dere noen flott scener og storylines. Vi dropper også i stor grad de strukturelle reglene vi fulgte i begynnelsen. Og når det gjelder historien, så har vi flere storylines klare. Andre halvdel av sesongen vil føles mer som et eventyr og med litt flaks så vil vi også finne ut hva et av “Eventene” er…

Har du lyst til å se intervjuer med en del av skuespillerne, så kan du se dem her på E!Online..

 

 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: