Pretty Little Liars: Hint om hva vi har i vente sesong 1.5

Pretty Little Liars er straks tilbake med nye episoder og TV Guide har snakket med serieskapere og skuespillere og samlet sammen en del informasjon om hva vi har i vente kommende sesong.

Da vi forlot løgnerne, var både seerne og jentene så nære, så nære på å oppdage identiteten på “A” som har torturert dem via sms og andre kommunikasjonskanaler den siste tiden med hemmeligheter og hint som bare avdøde Allison visste om.

De neste episodene, som exec producer Marlene King sier vil være mørkere, starter direkte etter Hannahs ulykke. Her er noen hint om hva vi har i vente for hovedpersonene:

Emily

Emily startet sesongen med en guttekjæreste og endte den med en jentekjæreste. Seerne så henne begynne  forstå sine tidligere følelser for Alison og nye følelser for Maya. Marlene King forteller at forholdet deres har en nydelig story i de første fire episodene som kulminerer i en veldig romantisk kveld. Hun advarer også at nye romantiske interesser vil komme inn i livet hennes, og ja det er også en jente. Det er viktig for dem å holde fast ved det faktum at Emily begynner å akseptere sin egen seksualitet. Og hun vil ikke flippe frem og tilbake. Hennes historie er å finne frem til hvem hun er, akseptere det og være stolt av det. Og forhåpentligvis også hjelpe foreldrene til å forstå det også.

Aria

Det er tidligere blitt hintet at en person vil kunne stikke kjepper i hjulene for forholdet mellom Ezra og Aria. Men vedkommende er ikke det eneste de trenger å bekymre seg for. Vedkommende som så dem i finalen og som skrev ‘I see you on that car,’ så dem virkelig. Dette er en reell trussel til forholdet deres. I tillegg forteller serieskaperne om et forestående kjærlighetsdrama mellom Noel, Aria og Ezra. En stund vil vi ikke kunne forstå hvem hun heller mot. Men det vil bli avklart og de forsikrer oss om at de tror fans vil bli fornøyd.

Spencer

Seerne vil se et veldig viktig Spencer flashback fra natten Alison forsvant. Det er et veldig gripende og veldig kraftfullt og veldig avslørende. I tillegg vil elsk-hat forholdet til søsteren Melissa bli utforsket mer. De var i tottene på hverandre i sesong 1 men vil inngå våpenhvile denne gangen. Men vi blir fortalt at det ikke vil vare….

Hanna

Hanna ble påkjørt av en mystisk sjåfør og når sesongen starter igjen, så våkner hun på sykehuest – men hukommelsen intakt. Innen de første 15 minuttene er over, så vil hun fortelle de andre og ting går slag i slag derfra. Mens hun er på sykehuset så får hun uventede gjester og hver gjest vil fortelle en eller annen form for hemmelighet.

A
Marlene King sier at mysteriet rundt A vil bli løst i løpet av den fjerde episoden og deretter vil historien forflytte seg til å finne ut hvem som drepte Alison. Jentene tror virkelig de har en god teori og den personen blir på mange måter en truende person i livet deres.

Nye karakterer
Rosewood vil ønske velkommen til noen nye ansikter, inkludert Caleb (Tyler Blackburn) som blir beskrevet som en litt tvilsom type med et stort hjerte av gull. Han virker mørk og mystisk, men selv om det kan se slik ut så er det ikke nødvendigvis slik.  Simone (Alona Tal) er Aria sin barnevakt fra hun var 12 år og bringer med seg konflikter inn i forholdet. Paige (Lindsey Shaw) vil være en lagkamerat til Emily som er veldig bitter rival for henne.

Advertisements

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pretty Little Liars: Ny promo | SerieFreak - January 3, 2011

    […] SerieFreak Spoilers – Rykter – Meninger … om TV-serier:) Skip to content HomeFornyet 2010/11Nye serier 2010/11Om SerieFreakPremieredatoer 2010/2011 ← Pretty Little Liars: Hint om hva vi har i vente sesong 1.5 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: