Pretty Little Liars: Episode 1.11 review + promo episode 1.12

Pretty Little Liars var tilbake med nye episoder mandag denne uken. Jeg har sett episode 1.11 “Moments Later”. Her er en mini-review:

Vi starter opp akkurat der hvor vi stoppet i høst – Hanna (tror hun) oppdager hvem A er og sender en SMS til de andre om å møte henne på parkeringsplassen. De kommer dit tidsnok til å se en ukjent bil meie ned Hanna.

Hanna havner på sykehus med noen brukne bein og andre småskader. De andre tre venter utålmodig på at hun skal våkne for å kunne avsløre hvem A er.

  • Hanna har ikke mistet hukommelsen, og forteller at A er Noel. Hun så han luske rundt og at han listet seg innpå bilen Aria og Ezra satt i og skrev noe på bakruten (I see you). Aria blir tvunget til å avsløre forholdet til Mr Fitz.
  • Hanna får følgende besøk på sykstua: 1) Mona, som nesten har dårlig samvittighet, siden hun trakk Hanna sin invitasjon til selskapet sitt og hun pga det lusket rundt på parkeringsplassen. De blir venner igjen. 2) Lucas – han kommer inn når han tror Hanna sover og kysser henne på pannen. Hun konfronterer han med det senere og han innrømmer å ha følelser for henne. Hanna vil ikke lyve og sier at hun ikke føler det samme. 3) Alison! Hanna er til tider ganske neddopet på medisiner og vi må vel tilskrive dopet grunnen til denne hallusinasjonen. Alison er like krytisk som alltid – men etterlater seg et spor. Hun kaller A for “that bitch” – noe som for meg peker mot en jente…
  • Emily forteller omsider foreldrene sine at hun er lesbisk. Faren tar det med mer fatning og perspektiv enn forventet. Moren er ikke der for å si det pent.
  • Spencer får et realt sjokk når hun finner Ian og to flasker sjampis hjemme. Ian og søsteren har “eloped” og giftet seg.
  • Aria snakker med Noel, som innrømmer at han så henne og Mr Fitz. Han truer med å fortelle det til rektor, men Aria får han til å love å ikke si noe. Senere ser vi Noel spionere på Ezra… hva holder han på med?
  • Jentene har en ny teori – tror kanskje ikke A og Alison sin morder er den samme personen…
  • Treet Spencer og Emily fant i skogen er blitt sagd ned.
  • De finner en beskjed fra A skrevet på gipsen til Hanna…. vedkommende har vært der mens Hanna sov!

Alt i alt en helt grei episode av PLL. Vi fikk et par overraskende vendinger med det uventede giftemålet, beskjeden på gipsen og det faktum at Emily faktisk fortalte hemmeligheten sin til foreldrene. Men jeg fikk et bestemt inntrykk av at dette var en episode som først og fremst baner vei for kommende plott. Absolutt godkjent, men forventer nok en stigning i programmet fremover 🙂

Her er promo for episode 1.12 “Salt meets wound”

 

 

About SerieFreak

Mona er en selverklært SerieFreak og har egen blogg som beviser det. Er 35 år, utdannet siviløkonom fra NHH og godt etablert i Tønsberg med mann og to barn. Skriver også for nettstedet Serienytt.no

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: